IK WIL EEN VET ONTWERP
VOOR MIJN VOERTUIG

Het creatieve team van Proton Wraps zorgt dat jouw voertuig helemaal bij jou past, met een gaaf design dat aansluit bij jouw ideeën.

Jouw idee vertaald naar een tof ontwerp

De designers van Proton Wraps zijn meesters in het vertalen van ideeën naar ontwerp. Of je nu al een compleet beeld hebt of alleen een schets, wij zorgen voor een ontwerp dat daar helemaal bij past. Van oogverblindend chique tot stoer en ruig: wij weten hoe we een idee om moeten zetten in een passend ontwerp. En met onze jarenlange ervaring kunnen we je ook gedegen advies geven op ontwerpgebied.

Omdat voertuigen in vele soorten en maten komen maken we het ontwerp uiteraard precies passend voor jouw voertuig. En om je een goed en compleet beeld te geven van hoe jouw voertuig er met wrap uit komt te zien maken we vooraf eerst een duidelijke visualisatie. Zo weet je precies hoe mooi jouw voertuig straks rondrijdt!

Waarom kiezen voor Proton Wraps?

Wij denken met je mee: advies en ontwerp op maat!
Verschillende designers met ieder hun eigen stijl!
Professionals met oog voor kwaliteit!
Gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

audi-a3-etron-car-wrap-proton-wraps-08-1.jpg

Car wrap
Jouw auto, jouw identiteit.

Met een car wrap krijgt jouw auto een geheel eigen persoonlijkheid, of je nu gaat voor een volledige wrap of subtiele details. Of bescherm je autolak met wrapping.

mercedes-benz-a-klasse-chrome-delete-proton-wraps-09-1.jpg

Chrome delete
Chroomverwijdering voor een unieke look.

Geef je voertuig een totaal andere uitstraling met Chrome Delete van Proton. Ga bijvoorbeeld voor hoogglans zwart, satijn of mat metallic voor een luxe of juist ruige look.

volkswagen-golf-7-striping-carwrap-proton-wraps-24-2.jpg

Striping
Gave details die gezien mogen worden.

Sportief, stijlvol of stoer: met de professionele striping van Proton Wraps weet je zeker dat jouw auto opvalt. Natuurlijk altijd hoogwaardig en duurzaam afgewerkt.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Ton Huijbregts
ton_proton_website.png