Ik wil mijn auto
laten wrappen

Met een car wrap krijgt jouw auto een geheel eigen persoonlijkheid, of je nu gaat voor een volledige wrap of subtiele details.

Waarom kiezen voor car wrapping?

Met een car wrap geef je jouw voertuig in no time een ander uiterlijk. Het is sneller en voordeliger dan overspuiten en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Met car wrapping is ook het stylen van auto’s mogelijk, waardoor je jouw auto volledig kunt personaliseren. Kies voor een full body wrap om je auto een compleet andere look te geven of ga voor subtiele details en laat alleen de spiegelkappen, raamstijlen, dak of grill wrappen. Ook voor stijlvolle of sportieve striping ben je bij Proton Wraps aan het goede adres.

Het team van Proton Wraps bestaat uit ervaren car wrappers die weten wat ze doen. Graag adviseren we je over de juiste keuze voor jouw auto en helpen we je met het kiezen of maken van een passend ontwerp. Door alleen met de beste materialen en technieken te werken zorgen we dat je heel lang plezier hebt van je wrap. Ook vertellen we je graag meer over het onderhoud van je wrap of striping.

Waarom kiezen voor Proton Wraps?

Wij denken met je mee: advies en ontwerp op maat!
Verschillende designers met ieder hun eigen stijl!
Professionals met oog voor kwaliteit!
Gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

audi-a3-etron-car-wrap-proton-wraps-08-1.jpg

Car wrap
Jouw auto, jouw identiteit.

Met een car wrap krijgt jouw auto een geheel eigen persoonlijkheid, of je nu gaat voor een volledige wrap of subtiele details. Of bescherm je autolak met wrapping.

volkswagen-golf-7-striping-carwrap-proton-wraps-24-2.jpg

Striping
Gave details die gezien mogen worden.

Sportief, stijlvol of stoer: met de professionele striping van Proton Wraps weet je zeker dat jouw auto opvalt. Natuurlijk altijd hoogwaardig en duurzaam afgewerkt.

mercedes-benz-a-klasse-chrome-delete-proton-wraps-09-1.jpg

Chrome delete
Chroomverwijdering voor een unieke look.

Geef je voertuig een totaal andere uitstraling met Chrome Delete van Proton. Ga bijvoorbeeld voor hoogglans zwart, satijn of mat metallic voor een luxe of juist ruige look.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Ton Huijbregts
ton_proton_website.png