Werkwijze
Samen komen we tot het mooiste resultaat.

Bij Proton Wraps sta jij als klant voorop. Na jouw aanvraag kun je talloze vragen van ons terug verwachten. Want alleen zo komen we erachter wat je precies wil en hoe we dit het beste kunnen doen. Door open en rechtstreeks te communiceren weet je precies wat je van ons kunt en mag verwachten op het gebied van ontwerp, productie, montage, prijzen en tijdspad. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast staat duurzaamheid bij Proton Wraps hoog in het vaandel. Daarover lees je hieronder meer.

Ontwerp

Het mooiste ontwerp maken we samen met jou. We stemmen van tevoren precies af wat jij wil. Onze topontwerpers gaan vervolgens aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp bij jou en natuurlijk bij het voertuig past. We maken een visualisatie van het eindresultaat zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En natuurlijk starten we pas met de productie als jij tevreden bent.

Productie

Zodra jij tevreden bent met het design beginnen we met de digitale voorbereiding die nodig is om het ontwerp op de folie te kunnen printen. Dat doen we volledig zelf in onze eigen productieruimte en we gebruiken hiervoor alleen de beste wrapfolies. Wanneer de print klaar is laten we deze uitharden voor het beste resultaat. Daarna wordt de print gelamineerd. Dit zorgt voor een beschermlaag die de print langer mooi houdt, onder alle omstandigheden. Vervolgens wordt deze voorbereid voor de montage.

Wrappen

De specialisten van Proton Wraps kunnen elk merk of type voertuig voorzien van de vetste wraps. In onze werkplaats in Zundert (vlakbij Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Hoogstraten) hebben we alle materialen en gereedschappen om jouw ontwerp perfect op je voertuig aan te brengen. Hierbij werken we alleen met de beste materialen zodat jouw wrap of striping bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Wij doen aan duurzaam

Bij Proton Wraps hechten we veel waarde aan duurzaamheid. En dat zie je niet alleen terug in onze werkwijze en keuze van materialen, maar in onze gehele bedrijfsstructuur. Zo dragen alle collega’s bij aan het welzijn van mens en milieu. Concreet betekent dit:

  • dat bijna iedereen te voet of op de fiets naar het werk komt waardoor de CO2-uitstoot minimaal is;
  • dat we afvalmateriaal zoals dozen en plastic zoveel mogelijk hergebruiken;
  • dat we als doelstelling hebben om augustus 2023 te verhuizen naar een energieneutraal pand;
  • dat we uiterlijk 2027 een volledig elektrisch wagenpark willen hebben;
  • dat we ecologisch verantwoord produceren d.m.v. het gebruik van ECO solvent inkten.

 

Ook op het gebied van klantrelaties gaan we voor duurzaamheid door actief te werken aan:

  • Rechtstreekse communicatie en korte lijntjes.
  • Gebruik van duurzame producten van de beste kwaliteit.
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Ton Huijbregts
ton_proton_website.png