IK WIL DE LAK VAN MIJN
VOERTUIG BESCHERMEN

Een car wrap zorgt niet alleen voor een passende personalisatie, de wrapfolie beschermt ook de originele lak van jouw voertuig.

Optimale bescherming van jouw autolak

Bij Proton Wraps werken we altijd met hoogwaardige folie van gerenommeerde merken (onder andere 3M, Avery, Oracal, Inozetek, Omega Skinz, Ultimate Premium Plus en Optimuz Pro). Hiermee creëren we de unieke look die jij voor je voertuig wenst, maar tegelijkertijd beschermt de wrap ook je autolak tegen schadelijke invloeden van buiten. De folie biedt bescherming tegen onder meer spetters, vogelpoep en zure regen. Omdat de wrapfolie ook weer verwijderd kan worden zonder sporen na te laten kan het voertuig later bijvoorbeeld voor een hogere marktwaarde worden doorverkocht.

Proton Wraps is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Onze ervaren car wrappers kunnen je dan ook precies vertellen wat de beste foliekeuze is voor jouw voertuig en waarom. Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat en optimale bescherming van jouw autolak.

Waarom kiezen voor Proton Wraps?

Wij denken met je mee: advies en ontwerp op maat!
Verschillende designers met ieder hun eigen stijl!
Professionals met oog voor kwaliteit!
Gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

audi-a3-etron-car-wrap-proton-wraps-08-1.jpg

Car wrap
Jouw auto, jouw identiteit.

Met een car wrap krijgt jouw auto een geheel eigen persoonlijkheid, of je nu gaat voor een volledige wrap of subtiele details. Of bescherm je autolak met wrapping.

mercedes-benz-a-klasse-chrome-delete-proton-wraps-09-1.jpg

Chrome delete
Chroomverwijdering voor een unieke look.

Geef je voertuig een totaal andere uitstraling met Chrome Delete van Proton. Ga bijvoorbeeld voor hoogglans zwart, satijn of mat metallic voor een luxe of juist ruige look.

volkswagen-golf-7-striping-carwrap-proton-wraps-24-2.jpg

Striping
Gave details die gezien mogen worden.

Sportief, stijlvol of stoer: met de professionele striping van Proton Wraps weet je zeker dat jouw auto opvalt. Natuurlijk altijd hoogwaardig en duurzaam afgewerkt.

Geïnteresseerd geraakt?
Ik help u graag verder!

Ton Huijbregts
ton_proton_website.png